Radio 538 zet zich in 2011 in voor War Child

Het bestbeluisterde radiostation van Nederland gaat in het nieuwe jaar een grote actie voeren voor War Child met ‘538 voor War Child’. Een week lang trekken de 538 deejays met twee trucks door het hele land en roepen iedereen op om uitdagingen aan te gaan in ruil voor donaties. “Niets is te gek,” zo meldt Radio 538. “Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen.”

“Iedere dag groeien nog miljoenen kinderen op in oorlog. Deze kinderen hebben hulp nodig om hun ervaringen te verwerken. Daarom zetten we alles in om heel Nederland te mobiliseren. Via Radio 538 roepen we zoveel mogelijk mensen op uitdagingen en stunts aan te gaan. Dat kan van alles zijn. Optredens, wedstrijden, fancy fairs, inzamelingsacties, kortom alles wat kan bijdragen om zoveel mogelijk oorlogskinderen te helpen.” De landelijke actie start op 25 maart 2011.

Radio 538 zendt uit vanuit trucks die door heel Nederland rijden. Tot nu toe hebben zich al 18 gemeentes aangemeld, waaronder Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Emmen, Goes, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Hoogezand-Sappemeer, Leeuwarden, Lelystad, Roermond en Zwolle. [Radiowereld.NL]