Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wham vrijdag op 1 in ‘Christmas Top 50’ op Skyradio

De luisteraars van Skyradio hebben ‘Last Christmas’ van Wham verkozen tot dé kersthit van 2010. Van afgelopen weken konden luisteraars van Skyradio ‘The Christmas station’ via de website van het landelijke radiostation hun stem uitbrengen op hun meest favoriete kersthit aller tijden. De Christmas Top 50 is vrijdag (17 december) van 14.00 tot 18.00 uur te horen op Skyradio.

De afgelopen weken hebben tienduizenden luisteraars hun stem uitgebracht. En na drie jaar in meerderheid te hebben gekozen voor Mariah Carey heeft Wham dit jaar hun voorkeur en ziet de Top 5 van de Christmas Top 50 er als volgt uit:

1. Last Christmas – Wham
2. All I Want For Christmas – Mariah Carey
3. Do The Know It’s Christmas – Band Aid
4. It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas – Dionne Warwick
5. Driving Home For Christmas – Chris Rea

Vanaf 18 december is er een podcast van de ‘Christmas Top 50′ te downloaden via de website van Skyradio. De lijst wordt herhaald op 24 december van 10.00 tot 14.00 uur en op Eerste Kerstdag tussen 14.00 en 17.00 uur. [Radiowereld.NL]