Search
Close this search box.

Kamperen in GelreDome voor Borsato met 538

Radio 538 luisteraars maken deze week in het programma ‘Evers Staat Op’ van 06.00 tot 10.00 uur de hele week kans op kaarten voor het laatste 3Dimensies concert van Marco Borsato op vrijdag 13 mei in Gelredome te Arnhem. Naast de kaarten voor het concert winnen ze ook een bijzondere avond én een nacht slapen in een tentje middenin het Gelredome.

100 prijswinnaars worden op donderdagavond 12 mei getrakteerd op een speciale avond met diner, een vertoning van een verrassende 3D film, heel veel muziek en natuurlijk live een exclusief ‘voor het slapen gaan’ liedje van Marco Borsato. Daarna blijven de 100 prijswinnaars slapen in tentjes midden in het Gelredome.

Vrijdagochtend 13 mei worden de winnaars om 06.00 uur subtiel gewekt door 538 DJ Edwin Evers die zijn ochtendshow samen met sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn live tussen de tenten vanuit het Gelredome presenteert. ’s Avonds is het laatste concert van Marco Borsato met gastartiesten Lange Frans, Ben Saunders, Krystl en Laura Jansen en hebben alle winnaars speciale plaatsen helemaal vooraan bij het podium.

Kaarten voor het concert én de bijzondere overnachting zijn deze hele week te winnen bij ‘Evers Staat Op’ door naar de studio te bellen of te sms’en als Marco’s nieuwe single ‘Kom maar op’ te horen is. [Radiowereld.NL]