Lange Frans presenteert spelshow bij Veronica

Zanger Lange Frans presenteert vanaf 3 mei Face It bij Veronica, een bizarre spelshow waarin deelnemers opdrachten uit moeten voeren met alleen hun gezicht. Het gebruik van handen, lijf, benen of voeten is niet toegestaan. Dit levert veel gekke situaties op en tevens zeer komische beelden voor de kijker.

Iedere week strijden drie teams, bestaand uit twee kandidaten en een bekende Nederlander, in de studio om de felbegeerde winst. Face It is vanaf dinsdag 3 mei om 20.30 uur te zien bij Veronica.

De presentatie van de spelshow is in handen van Lange Frans, tevens wekelijks te horen op Wild FM Hitradio. Frans heeft bij Veronica onder andere Fobiac gepresenteerd: “Ik viel van mijn stoel van het lachen bij het zien van de Japanse beelden. Het is een eer dat ik dit vernieuwende, hilarische spelprogramma mag gaan presenteren”. [Radiowereld.NL]