Skyradio geeft prijs van 45.000 euro weg

Luisteraars van Skyradio maken van maandag 21 maart tot en met 3 april kans op een creditcard ter waarde van 45.000.– euro. Hiermee haakt Skyradio in op de film ‘Gooische Vrouwen’ die onlangs in premiere ging. Want via Skyradio is het ook mogelijk om een leven te leiden als een Gooische man of vrouw.

Vanaf maandag kunnen de luisteraars zich via de website van Skyradio aanmelden en daar een vraag beantwoorden. Uit de goede antwoorden wordt elke dag één dagfinalist gekozen.

Alle 14 dagfinalisten komen op 5 april samen op een bijzondere locatie in ’t Gooi om het finalespel te spelen. Uiteindelijk zal één luisteraar de creditcard winnen en leven als een echte Gooische man of vrouw.

Sky Radio Group marktleider in 20 tot 49
Opvallend is dat Skyradio, de non-stop muziekzender van Nederland en onderdeel van de Sky Radio Group, tegenwoordig ook meldt dat ze marktleider zijn in de doelgroep 20 tot 49 samen met Radio Veronica en Classic FM.

In de periode dec 2010 – jan 2011 behaalde de Sky Radio Group in de doelgroep 20 tot 49 van maandag tot en zondag tussen 07.00 en 24.00 uur met Skyradio, Radio Veronica en Classic FM een marktaandeel van 18.5%. Daarnaast scoorde het bedrijf  in deze periode ook het hoogste marktaandeel in de doelgroep Vrouwen (20.7%) en Shoppers (18.6%) in de doelgroep 20 tot 49 volgens het CLO RAB/Intomart GFK. [Radiowereld.NL]