Search
Close this search box.

Slam FM op Rembrandtplein op Koninginnedag

De landelijke zender Slam FM staat tijdens Koninginnedag wederom op het Rembrandtplein. Op een groot podium zullen diverse artiesten op 30 april de hele dag optreden. Van 12.00 uur tot 20.00 uur viert het radiostation voor de zevende keer op rij feest ter ere van de Koningin in Amsterdam.

Op 30 april zullen niet alleen bekende DJ’s maar ook de beste acts het podium betreden. Rehab geeft het startsein. Daarna staan bekende namen zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Vato Gonzalez & MC Tjen, Afrojack B2B Quintino, Lasgo, Sidney Samson, The Partysquad, Alvaro en Menno de Boer op het podium. Ook zijn de Voice of Holland deelneemsters Shary-An en Leonie Meijer aanwezig.

Protest
Ondernemers op het Rembrandtplein in Amsterdam zijn daar niet blij mee. Ook D66 is niet blij en wil Slam FM niet meer op Rembrandtplein, zo meldt AT5. Als het aan D66 Centrum ligt, is het afgelopen. Volgens de partij zitten veel ondernemers rond het plein helemaal niet te wachten op het feest.

“Wij horen dat zij dat feest daar helemaal niet willen, omdat zij daardoor zelf geen biertaps buiten mogen zetten, en omdat er telkens problemen met veiligheid ontstaan”, aldus fractievoorzitter Vera Bergkamp. [Radiowereld.NL]