Veel radiostations veranderen van satellietfrequentie

De radiozenders Radio 1, Radio 2, 3FM, Radio 4, Radio 5, Radio 6, Kink FM, Skyradio, Radio 538, 538 Juize, Radio 10 Gold, Radio Veronica, Arrow Jazz en Arrow Classic Rock krijgen een nieuwe frequentie. Luisteraars met een satellietontvanger kunnen de radiozenders sinds 1 mei niet meer op de oude frequentie beluisteren.

Waarom CanalDigitaal luisteraars zo laat informeert is niet bekendgemaakt door het bedrijf. De radiozenders waren slechts enkele dagen via de oude en de nieuwe frequentie te ontvangen. Luisteraars zijn daarom niet blij met de actie van CanalDigitaal. Q-music stopt helemaal met uitzenden via de satelliet.

De radiozenders zijn verhuisd naar een andere transponder en frequentie. Luisteraars kunnen de nieuwe CanalDigitaal zenderlijst inladen die pas op 28 april online is gezet. [Radiowereld.NL]