Radio 538 live vanuit Bloemendaal met de Zomer Top 100

Nederland heeft er even op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zomer. Het Nationaal Hitteplan is in werking getreden en vandaag (woensdag) worden temperaturen van 30 graden verwacht. De deejays van Radio 538 verruilen daarom de gekoelde studio in Hilversum voor het strand van Bloemendaal voor de Zomer Top 100.

Vanaf 10 uur komen Menno de Boer, Dennis Ruyer, Mark Labrand en Frank Dane vanuit Bloemendaal.

En nog één keer komen de allergrootste zomerhits voorbij.

Radio 538 herhaalt namelijk de bovenste 100 van de Zomer Top 250, die anderhalve week geleden werd uitgezonden.

De grootste zomerhit volgens de luisteraars van Radio 538 is “Summer Jam” van The Underdog Project. “Summertime” van Jazzy Jeff & The Fresh Prince staat op twee, gevolgd door “Lean on” van Major Lazor en DJ Snake. Maar ook Shakira, Calvin Harris, Enrique Iglesias, The Black Eyed Peas, T-Spoon, Wham en The Vengaboys ontbreken niet in deze zomerse lijst. [Radiowereld.NL]