Kanshebbers Ring: Bij Igmar, Helemaal Haandrikman en Blessings

De drie genomineerden radioprogramma’s voor de ‘Gouden RadioRing 2015’ zijn bekend. Dit zijn ‘Blessings’ van Tim Hendriks op Groot Nieuws Radio, ‘Bij Igmar’ van Igmar Felicia op Slam en als laatste ‘Helemaal Haandrikman’ van Bert Haandrikman op Radio 2. De deejays en presentatoren werden dinsdag in hun radioshows verrast met het nieuws.

Tim Hendriks: “Blessings gaat om betrokkenheid, dat is de kern van het programma. Luisteraars bemoedigen elkaar door een verzoekplaat aan te vragen.

Deze nominatie voor de Gouden RadioRing laat zien dat luisteraars erg betrokken zijn bij Blessings en Groot Nieuws Radio, bij hoogte- en dieptepunten.”

Bert Haandrikman: Onwerkelijk gevoel. Maar zo geweldig! Helemaal Haandrikman is genomineerd voor de Gouden @RadioRing.

Tijdens de uitzending vanavond werd ik compleet verrast door de RadioRing-crew, in aanwezigheid van mijn familie en vrienden. Onvergetelijk. Dank iedereen!”

Igmar Felicia : “Jaaaa! We zitten bij de beste 3 van de Gouden Radioring!! Dank voor je stem. We zijn er heel dankbaar voor na 1,5 jaar.

Laatste stemronde
De enige echte radioprijzen van Nederland worden op 11 november tijdens de tiende editie uitgereikt tijdens Hét RadioGala van het Jaar in Amsterdam. In de 32 uur daarvoor gaan de stembussen nog één keer open. Door middel van telefoon en sms kunnen luisteraars stemmen op de drie genomineerde programma’s. De procedure wordt later bekendgemaakt.

In 2014 kreeg ‘Rick in de Morgen‘ de Gouden RadioRing voor het beste radioprogramma, een programma van Rick van Velthuysen op Radio Veronica. Kijk hier op wie Nederland (160 kanshebbers) dit jaar kon stemmen. [Radiowereld.NL]