Koffietijd mat Quinty en Loretta af

Quinty Trustfull en Loretta Schrijver zijn komend tv-seizoen minder vaak te zien in Koffietijd. De twee presentatrices van het RTL-programma gaan het rustiger aan doen en krijgen daarom vaste versterking van Pernille la Lau.

“Voor mij, in combinatie met al mijn andere programma’s, mijn werk en ook mijn gezin, is het allemaal best veel geweest”, legt Quinty dinsdagochtend uit op Radio 538. “Ik zei: ik wil heel graag een dag minder doen, want dan heb ik af en toe ook even een dag vrij.”

Ook Loretta doet het de komende reeks wat rustiger aan. “Wij hebben samen besproken dat we het allebei wel lekker vonden om het iets minder te doen, omdat het ook voor haar heel pittig is”, zegt Quinty. “Daarom is het lekker dat Pernille erbij is, dat we gewoon een beetje kunnen afwisselen met z’n drieën.”

Het nieuwe seizoen Koffietijd gaat op 22 augustus van start.[Novum/RadioWereld.NL]