Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Weten = Winnen’ stopt bij Radio 538

Radio 538 deejay Martijn Muijs speelt vrijdagmiddag voor het laatst het bekende spelletje “Weten = Winnen”. Tim Klijn komt namelijk vanaf maandag met MoneyMaker, een nieuw radiospelletje. MoneyMaker start vanaf maandag in het radioprogramma LunchTim van 12.00 tot 14.00 uur op Radio 538. Tim Klijn verving tot vrijdag Edwin Evers. Maandag is Evers weer terug van vakantie.

In het nieuwe spel MoneyMaker krijgt audio een interactieve rol. Alle vragen bevatten een audio fragment van tv, radio, muziek of films.

Tim Klijn: “Na bijna zeven jaar Weten = Winnen, vind ik het leuk om met MoneyMaker een nieuw fris spel te introduceren. Radiospelletjes zijn nog steeds onlosmakelijk verbonden met de lunchtijd.”

MoneyMaker 
MoneyMaker bestaat uit vijf enveloppen. In vier enveloppen zit een geldbedrag met een vraag, in één envelop zit een pechvogel. De beller die meespeelt met het spel mag per ronde één envelop kiezen. Pikt de beller een envelop met een geldbedrag uit, dan wint deze het bedrag als de bijbehorende vraag goed is beantwoord.

Bij een goed antwoord stelt Tim de kandidaat voor de keuze: ‘doorspelen of stoppen’. Kiest de beller om door te spelen, dan mag de kandidaat een volgende envelop kiezen en verhoogt daarmee het prijzengeld. Echter, beantwoordt de kandidaat de volgende vraag fout, dan stopt het spel en is het gewonnen geldbedrag verloren. Kiest de kandidaat de envelop met de pechvogel, staat het bedrag weer op nul. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten