Skyradio start The Christmas Station 30 sept

Luisteraars van Skyradio die niet kunnen wachten tot de kerstperiode kunnen vanaf vrijdag terecht bij het online themakanaal van Skyradio, The Christmas Station. Via het online station is 24 uur per dag, 7 dagen in de week de allermooiste kerstmuziek te beluisteren.

Uunco Cerfontaine, program director Skyradio: “Het lijkt misschien vreemd om nu te starten met The Christmas Station, want het is eindelijk zomer in Nederland.

Maar toch ontvangen we dagelijks al veel verzoeken van luisteraars wanneer het ultieme kerststation van Sky weer zal starten.

We hebben op de muziekafdeling de laatste dagen urenlang kerstplaten gedraaid ter voorbereiding van het station en ze klinken zelfs met mooi weer super. Dus voor ons reden genoeg om The Christmas station vandaag on air te laten gaan.” [RadioWereld.NL]