Robert Jensen niet blij met oude werkgever RTL

De nieuwe talkshow van Robert Jensen op Veronica is twee weken uitgesteld. De eerste aflevering zou donderdag te zien zijn, maar begint nu op 4 april. Ook geeft Jensen een flinke sneer naar zijn oude werkgever RTL. Robert Jensen vond zijn eigen talkshows bij RTL vaak helemaal niets aan. De 39-jarige presentator moest vaak tegen zijn zin allerlei realitysterren interviewen, zegt hij donderdag in het AD.

De nieuwe Jensen-talkshow wordt twee keer op Veronica uitgezonden. Op de maandag is ‘Jensen Laat’ te zien om 22.00 uur. Op de donderdag is’Jensen Later’ om 22.30 uur te zien.

Jensen: “Bij RTL5 zat ik vast op een zender die nergens geld voor wilde uitgeven. Bovendien moest ik veel realitysterren uit de RTL-stal interviewen waar ik weinig mee heb. Laat ik het maar gewoon hardop zeggen: ik vond er vaak geen reet aan”.

Jensen is na een sabbatical van ruim twee jaar vanaf volgende maand terug met zijn talkshow, maar nu op Veronica. Naar eigen zeggen is het programma veranderd. “Het moet weer ergens over gaan. Dus met alle respect even niet de Kelly van der Veers van deze wereld. Ook geen Britt en Ymke.”

“Ik zag laatst mijn interviews met Bart de Graaff en Pim Fortuyn terug. Daar wil ik weer naar terug. Veel humor, maar ook plotseling een hele serieuze kant opslaan.” [Radio.NL/Novum]