Suzanne Lesquillier neemt afscheid bij ochtendshow Veronica

Suzanne Lesquillier heeft enkele weken geleden besloten om Radio Veronica te verlaten. Afgelopen vrijdag was ze, na vijf maanden, voor het laatst te horen als sidekick van Rick van Velthuysen in de ochtendshow op het landelijke radiostation. Suzanne stapt over naar Telegraaf TV.

Ik heb het gevoel dat ik hier niet helemaal op mijn plek zit”, aldus het enige vrouwelijke crewlid. Bij Telegraaf TV wordt ze presentator van de nieuwsbulletins op de website van de ochtendkrant. Ze zal zowel de ochtend- als avondbulletins voor haar rekening nemen.

“Bij Veronica moest ik vaak vroeg op. Als avondmens verheug ik me erop dat ik wat vaker kan uitslapen”.

Suzanne Lesquillier was een klein half jaar werkzaam bij Veronica. Daarvoor werkte ze bij RTV Utrecht als presentator, nieuwslezer en redacteur. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email