Search
Close this search box.

The Imaging Days: nieuw evenement voor radiovormgevers

De radiowereld krijgt er een nieuw evenement bij. Op 8 en 9 september vinden voor het eerst ‘The Imaging Days’ plaats, het eerste evenement ter wereld voor imaging directors en producers. Als afsluiting worden op dinsdagavond 9 september ‘The Imaging Awards’ uitgereikt, een nieuwe jaarlijkse prijs voor radiovormgevers.

Twee dagen lang zullen in de Amsterdamse evenementenlocatie De Nieuwe Liefde zo’n twintig nationale en internationale professionals alle aspecten van het vak bespreken.

Uit Nederland zullen onder meer Chris Hartgers (Radio 538), Niels Franken (Radio 538), Arjan van Lierop (Sky Radio) en Guido Sprenger (Radio Veronica) aan het woord komen.

Goede vormgeving
Station Director van Sky Radio Uunco Cerfontaine is de afgelopen drie jaar bezig geweest met de formatchange van het station. Een enorme verandering, waarbij niet alleen het muziekformat werd aangepakt maar ook de imaging van Sky Radio. Op The Imaging Days vertelt hij over dit ingrijpende proces.

Giel Beelen (3FM) en Jeroen ‘jingles’ van Inkel (Q-Music) vertellen waar goede vormgeving aan moet voldoen. De buitenlandse sprekers worden later via deze website bekendgemaakt. [Radiowereld.NL]