Search
Close this search box.

Allerlaatste seizoen Nikita vanaf 27 juli bij Veronica

De allerlaatste actieserie Nikita is vanaf zondag 27 juli , bestaande uit zes afleveringen, bij Veronica te zien. De serie is een remake van de populaire jaren ’90-serie La Femme Nikita.

Nikita is als ontspoorde tiener gered van de doodstraf door een geheime Amerikaanse organisatie die zich Division noemt. Op misleidende wijze trainen ze haar, net als tientallen anderen, tot een sluwe spion en een keiharde moordenaar.

Nikita komt er echter achter dat ze is bedrogen door de enige mensen die ze vertrouwde. Ze vlucht en duikt drie jaar lang onder, maar begint dan aan een klopjacht op de leden van Division om zo hun wandaden aan het licht te brengen en te stoppen. Nikita, seizoen 4, is te zien vanaf zondag 27 juli wekelijks om 21.50 uur bij Veronica. [Radiowereld.NL]