Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeroen van Inkel naar Radio Veronica

[Update] Jeroen van Inkel is vanaf 1 september te horen bij Radio Veronica. Jeroen gaat elke werkdag tussen 16.00 – 19.00 uur de middagshow, ‘Van Inkel in de Middag’, presenteren. Van Inkel neemt de uren van Rob van Someren over, die niet meer terug komt op Veronica.

De inmiddels 52-jarige deejay gaat samen met Martijn Zuurveen, de producer met een stem, de nieuwe middagshow van Radio Veronica maken. Het radioprogramma van Jeroen van Inkel wordt volgens Veronica “rebels met vlagen, inhoudelijk boeiend en de luisteraars gaan veel lachen”. Hiervoor was Jeroen vanaf 2005 te horen bij Q-music.

Jeroen van Inkel: ‘Het vreemde van mijn karakter is dat ik altijd denk dat het beste nog moet komen. Ik heb een ongelofelijk sterk gevoel dat dit de komende jaren bij Radio Veronica gaat gebeuren. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Radio Veronica.’

Philip Alberdingk Thijm, CEO Sky Radio Group: ‘Wij zijn ontzettend blij met de komst van Jeroen. Met zijn enorme radio ervaring en Veronica-DNA weten wij dat Jeroen een energieke middagshow neerzet die bij ons merk past.”

Update
Jeroen van Inkel begon als deejay in discotheken en bij lokale radiostations. Hij maakte naam bij Radio Decibel en stapte in 1984 over naar Radio Veronica, waar hij met Adam Curry, Rob Stenders en later solo goed beluisterde radioprogramma’s maakte. In 2000 verruilde hij Veronica FM voor Radio 538, waar hij de dagelijkse middagshow ging presenteren.

In 2004 ging Van Inkel weer aan de slag bij Radio Veronica, dat inmiddels als commerciële zender onder de vlag van de Sky Radio Group was gestart. Hier presenteerde de deejay eveneens de middagshow. In september 2005 startte Q-music met uitzenden. Het nieuwe radiostation trok Van Inkel aan om de ochtendshow te presenteren. In 2008 verhuisde hij, door de komst van Ruud de Wild, naar de middag.

Vorige week ontstonden de eerste geruchten dat Jeroen van Inkel terug zou verhuizen van Q-music naar Radio Veronica. Deze geruchten werden toen glashard ontkent door Q-music.

Rob van Someren vertrekt bij Radio Veronica. Momenteel is de deejay niet te horen op de zender, omdat hij onlangs werd getroffen door een hartinfarct. Mark van der Molen neemt momenteel de honneurs waar. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten