Radio Veronica Top 1000 Allertijden op Veronica TV

Veronica TV zendt vanaf volgende week elke werkdag om 18.00 uur het nieuwe programma ‘Radio Veronica Top 1000 Allertijden’ uit. Hierin lopen verschillende bekende Nederlanders – onder wie Eddy Zoey, dj Paul Elstak en Bridget Maasland – samen met de Radio Veronica deejays door de top 1000 van dit jaar.

Zij vertellen welke herinneringen ze aan de muzieknummers hebben, wat resulteert in grappige feitjes en leuke anekdotes. Het tv-programma wordt gepresenteerd door Veronica-gezicht Tess Milne en is van 1 tot en met 12 december bij Veronica te zien.

Het tv-programma
In het nieuwe tv-programma ‘Radio Veronica Top 1000 Allertijden’ vliegt tv-zender Veronica met diverse bekende Nederlanders en Radio Veronica deejays in vijf afleveringen dwars door de hitlijst ‘Radio Veronica Top 1000 Allertijden’. In iedere aflevering staan verschillende thema’s centraal, zoals de beste bands, de jaren ‘80, meidengroepen, one hit wonders en discoklassiekers. De BN’ers geven hun reactie op de verschillende thema’s en liedjes die voorbij komen. Hieruit rollen veel feitjes en leuke anekdotes over de muziek uit de top 1000.

De bekende gezichten die voorbij komen zijn: Erik de Zwart, Henk Schiffmacher, Loïs Lane, Beau van Erven Dorens, Laura Vlasblom, Jeroen van Inkel, Simon Zijlemans, Fabienne de Vries, Sandra Reemer, Ruud Veltkamp, JayJay Boske, Jody Bernal, Patty Brard, Eric van Tijn, Sol Wortelboer, Janice, Patrick Kicken, Eddy Zoey, dj Paul Elstak, Airen Mylene, Bridget Maasland, Des’Ray, Maurice Wijnen, Rick van Velthuysen, Bobbi Eden, Kees Tol, Christina Curry en Tony Star.

Tess Milne, het gezicht van Veronica, neemt de presentatie van het programma op zich vanuit de beroemde Wisseloord Studios in Hilversum. Radio Veronica Top 1000 Allertijden is vanaf maandag 1 december tot en met vrijdag 12 december om 18:00 uur te zien bij Veronica. De gehele lijst is van 5 tot en met 13 december ook bij Radio Veronica te horen.

De hitlijst
Het einde van het jaar nadert en dan staat Radio Veronica weer in het teken van de Top 1000 Allertijden. Dit is een jaarlijks terugkerende lijst van de duizend favoriete platen van Radio Veronica-luisteraars, die sinds 2003 elk jaar in december wordt uitgezonden. Dit jaar krijgt de hitlijst voor het eerst een doorvertaling op de tv-zender Veronica. [Radiowereld.NL]