Curry & Van Inkel niet samen terug op Radio Veronica

[Update] Jeroen van Inkel en Adam Curry hebben contact gehad over een terugkeer van Curry & Van Inkel op de radio. Maar de deejays denken dat het bij mijmeren moet blijven.

We zijn allebei heel erg veranderd“, aldus Van Inkel zondag in het radioprogramma De Perstribune. “Dus de hele context waarin we het dan doen, zou anders zijn.”

Het voormalige populaire radioduo heeft gesproken over een eenmalige terugkeer. “Bij wijze van stunt“, zegt Van Inkel op de radio. “Maar we zijn ook bang. Iets dat in de herinnering van mensen een bepaalde plek heeft veroverd, kun je alleen maar slechter doen. Misschien moeten we dat maar niet doen.”

Jeroen van Inkel is sinds een maand weer in de ochtend te horen op Radio Veronica, terwijl hij zich zo had voorgenomen nooit geen ochtendshow meer te doen. “Ik ben ook vrolijk in de middag begonnen“, vertelt hij.

Maar Erik de Zwart, collega en zendermanager, bleef hem vragen om naar een eerder tijdstip te gaan. “Ik heb drie of vier keer nee gezegd. Ik had er geen zin in mijn leven op z’n kop te zetten.”

De deejay ging uiteindelijk overstag toen hij wat meer geld kreeg en de toezegging dat hij een stem zou hebben in de muziek die hij draait. Sinds 2 februari moet hij weer vroeg uit de veren. “Dat nieuwe ritme is lastig“, bekent hij. “Het duurt even voordat je eraan gewend bent.” [Radio.NL/Novum]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email