DJ Jean aan de slag bij Fresh FM

DJ Jean is vanaf deze week te horen op de regionale dancezender Fresh FM in de Randstad. Elke zaterdagavond is hij tussen 18 en 20 uur te horen met “DJ Jean @ Work”. Jean was tot begin dit jaar te horen op Radio Veronica.

DJ Jean staat al bijna 25 jaar aan de top van de DJ-scene. Jan Engelaar begon eigenlijk als scratch & mix-dj (als DJ Fresh Force), maar belande in 1992 achter de draaitafels in de legendarische iT in Amsterdam. Vanaf dat moment bouwde Jean aan zijn carrière, mixte vele compilatie cd’s, draaide over de hele wereld en maakte natuurlijk een wereldhit met ‘The Launch’.

In het verleden was Jean te horen op Radio 538, Slam FM en radio Veronica. Nu gaat de DJ aan de slag bij Fresh FM. “Ik ben blij dat ik nu bij hét dancestation van Nederland zit. DJ Jean @ Work past perfect bij de zender,” aldus Jean.

“Het radioprogramma past perfect bij hét dance station dat elke avond al de beste dance uitzendt. Onder anderen John Digweed, Jurgen, Paul van Dyk, Carl Cox, Mark van Dale, Adam Beyer, Ferry Corsten, Darkraver en Michel de Hey maken al deel uit van de avondprogrammering van Fresh FM,” zo laat de radiozender weten. [Radiowereld.NL]