Carlo Boszhard komt terug met ‘Carlo’s TV Café op RTL4

Nadat Nederland in mei massaal afscheid nam van Carlo & Irene’s Life 4 you’, kan de kijker vanaf zondag 13 september weer als vanouds genieten van haar vertrouwde zondagmiddag presentator, maar zonder Irene Moors.

In Carlo’s nieuwe show ‘Carlo’s TV Café, zullen niet alleen interviews worden afgenomen, ook worden er spellen gespeeld en zal de presentator elke week een andere co-host verwelkomen, zo meldt 100%NL. Carlo wil (nog) niet verklappen of Irene Moors ook in de poule van co-hosts zit zo laat hij weten in het AD. “Ik moet voorlopig nog mijn mond houden”.

SBS6
Carlo’s TV Café zal samen met de nieuwe SBS show ‘Nederland Op Zondag’, gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg, de zondagmiddag vullen. De show bij SBS6 gaat net als ‘Carlo’s TV Café op zondag 13 september van start. Dit betekent dat de twee tv-programma’s daarmee recht tegenover elkaar zullen komen te staan. [Radio.NL/100%NL]