Christophe Lambrecht keert terug op Studio Brussel

Christophe Lambrecht keert na een half jaar terug op Studio Brussel. Dit laat de radiodeejay via twitter weten. Sinds maart zat Lambrecht ziek thuis. Vanaf 31 augustus is de deejay weer elke werkdag te horen op de alternatieve jongerenzender van de VRT.

“@StuBru Aan de trouwste en beste luisteraars van de wereld; ik ben binnenkort opnieuw op post,” twitterde Lamrecht afgelopen zaterdag.

Binnenkort is 31 augustus als het nieuwe radioseizoen begint, zo meldt de nieuwsdienst van de VRT. Lambrecht zal opnieuw tekenen voor “Music@Work”, een programma dat hij volgens twitter “al 100 jaar presenteert.”

Waarom de radiodeejay het afgelopen half jaar precies thuis zat wil de VRT niet zeggen. Ilse Liebens verving Lambrecht tijdelijk op Studio Brussel.

In de nieuwe najaarsprogrammering worden de nodige wijzigingen doorgevoerd door het vertrek van Ayco Duyster naar VRT Radio 1 en de overstap van Sam de Bruyn naar Q-music. Binnenkort wordt hierover meer bekendgemaakt. [Radiowereld.NL]