Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 directeur Menno Koningsberger zondag op Radio 1

Het Radio 1 media- en sportprogramma ‘De Perstribune’ van Omroep MAX ontvangt zondagmiddag (23 augustus) Menno Koningsberger, sinds 1 juni dit jaar directeur van de 538Groep. (tussen 12.15 en 13.00 uur)

Menno Koningsberger is sinds 1 juni dit jaar CEO van de 538Groep. Radio 538 is het grote uithangbord met deejays als Edwin Evers en – sinds deze week – Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, maar het bedrijf houdt zich met veel meer dingen bezig. Events, concept en digital zijn hier enkele voorbeelden van.

Voordat Koningsberger CEO was van de 538Groep, werkte hij als algemeen directeur bij Q-Music. Daarvoor werkte hij onder andere als brandmanager bij Mars.

De Perstribune begint zondag (23 augustus) Vanaf 12:15 uur op Radio. De De presentatie is in handen van Govert van Brakel. [Radiowereld.NL]

Update
Beluister hier het hele gesprek