Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 start maandag weer met Win met de Zin (filmpje)

Radio 538 start maandag (24 augustus) met een nieuwe editie van “Win met de zin”. Het concept is simpel. Vier stemmen zeggen de zin “The beat of the moment Radio 538”. Wie de vier stemmen goed weet te raden wint de jackpot.

Afgelopen voorjaar speelde Radio 538 de tweede editie van Win met de zin. Gedurende vier rondes werd in een maand tijd ruim 64.000 euro weggegeven.

Win met de Zin wordt gedurende vier weken elke werkdag tussen 7 en 19 uur gespeeld op Radio 538.

De eerste opgave van Win met de Zin is al gelijk 5000 euro waard. Elke keer dat de juiste vier namen niet worden geraden wordt de jackpot verhoogd met 250 euro. Zodra er een winnaar is, start gelijk een nieuwe opgave die 1000 euro waard is. Het maximale bedrag dat te winnen valt is 100.000 euro.

Dat het lang kan duren voordat een opgave van Win met de Zin wordt opgelost, bewees het Engelse radiostation Heart vorig jaar. Het duurde namelijk maar liefst 11 maanden voordat de opgave was opgelost. De winnaar ging er uiteindelijk vandoor met 140.000 euro.

Menno Koningsberger op Radio 1
Zondagmiddag is Menno Koningsberger te gast in het Radio 1 programma ‘De Perstribune’ (tussen 12.15 en 13.00 uur). Menno Koningsberger is sinds 1 juni dit jaar CEO van de 538Groep. Voordat Koningsberger CEO werd van de 538Groep, werkte hij als algemeen directeur bij Q-Music. [Radiowereld.NL]