Eddy Keur stopt met Show Zonder naam op Radio 538 (Update)

[Update] Het nachtprogramma “Show Zonder Naam” verdwijnt op Radio 538. Afgelopen nacht maakte Eddy Keur bekend dat zijn contract met de radiozender op 5 januari 2016 afloopt en niet meer verlengd wordt. Wanneer de laatste uitzending is, is nog niet bekend.

“We gaan er mee stoppen”, aldus Eddy Keur “Programma’s die veel geld kosten, die moeten stoppen“, zo kreeg hij tijdens een evaluatiegesprek te horen van programmaleider Dave Minneboo en Menno de Boer, Radio 538 Assistent Programma Director/Music Director.

Eddy Keur presenteerde het nachtprogramma sinds januari 2014 op Radio 538. De deejay verhuisde naar 538 nadat Radio 10 Gold, waar hij een weekendshow presenteerde, verkocht werd aan het bedrijf achter 100% NL.

Bekijk hieronder de geëmotioneerde beelden van de “Show Zonder Naam

De show met Keur stond vooral bekend aan het hoge gehalte aan seksistische opmerkingen. Producer en sidekick van de show Daniel Daniël liet vorige week al weten dat hij al eerder vertrekt bij 538, hij gaat werken bij een platenmaatschappij. Edwin Noorlander blijft wel gewoon bij Radio 538 werkzaam. [Radiowereld.NL]