Radio.NL Terug in de Tijd met de Holland FM tv-commercial

Radio.NL gaat elke week een keer terug in de tijd. Deze week naar de tijd dat commerciële radio nog op de kabel aangewezen was. Zo ook Holland FM, een radiostation met overwegend Nederlandstalige muziek. Om de zender te promoten werd er een tv-commercial gemaakt.

Chiel Montagne en Eddy Becker waren destijds deejay bij Holland FM en schitterden in deze tv-commercial die op RTL werd uitgezonden.

Begin 1995 kwam er al een einde aan Holland FM. Een jaar daarvoor moest de zender toezien hoe Radio Noordzee Nationaal FM-frequenties kreeg toegewezen, terwijl Holland FM het moest doen met middengolffrequenties. Veronica besloot daarop Holland FM te kopen en doopte het vervolgens om in respectievelijk Hitradio 1224 en Hitradio Veronica.

Heb jij nog leuke, mooie, grappige of ontroerende radio fragmenten en wil je ze delen met de Radio.NL lezers, laat het weten via deze pagina.