Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carlo de Boer verlaat de Sky Radio Group

Carlo de Boer (37) verlaat per 1 februari de Sky Radio Group. De Boer is dan ruim 12 jaar werkzaam geweest bij het radiobedrijf, waarvan zes jaar als Commercieel Directeur en de laatste 4 jaar als Algemeen Directeur van de Nederlandse radiostations Sky Radio, Radio Veronica, Classic FM en TMF Radio.

“Na bijna 13 jaar wordt het tijd voor wat anders. Ik heb de afgelopen jaren deel uitgemaakt van een hechte vriendenclub in een spannende film met ongelofelijke successen. Alles moest worden opgebouwd en worden bedacht. Die kansen heb ik gekregen en aangepakt.

Marktleider worden, een commerciële toppositie opbouwen, twee FM etherpakketten binnenslepen, de start van Radio Veronica en TMF radio, de verkoop van het bedrijf aan Telegraaf Media Groep en het dagelijks leiding geven aan 150 creatieve en commerciële radiocollega’s.

Het heeft me altijd heel veel energie gegeven maar nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Met ruim 17% gezamenlijk marktaandeel en een stijgende omzet staan we er goed voor. Het is dan ook een juist moment om dit topbedrijf te verlaten. Het team zal ik zeker gaan missen maar de wereld is klein. Ik ga eerst eens genieten van een vakantie langer dan 2 weken en vervolgens aan de start met nieuwe projecten.”

Ab Trik, CEO van de Sky Radio Group reageert op het vertrek van Carlo de Boer: “Wij vinden het heel erg jammer dat Carlo vertrekt maar respecteren zijn wens om nog een keer iets heel anders te gaan doen, waarbij wij hem veel succes wensen. Wij willen hem bedanken voor zijn enorme inzet voor ons bedrijf en de mooie resultaten die hij heeft gerealiseerd. Zijn taken zullen voorlopig worden waargenomen door de overige directieleden van de Sky Radio Group.” [Radiowereld.NL]