Zoek
Sluit dit zoekvak.

VK: Veranderingen op komst bij Capital en Kiss

Bij de twee grootste commerciële jongerenzenders van het Verenigd Koninkrijk staan veranderingen op stapel. Radiodeejay Pandora Christie verruilt Capital FM in voor rivaal Kiss. En dus wijzigt op beide stations de dagprogrammering vanaf juni.

VK: Veranderingen op komst bij Capital en Kiss Op Kiss neem Pandora het blok tussen 9 en 12 uur over van Neev Spencer, die met zwangerschapsverlof gaat.

Pandora is sinds 2012 te horen op Capital. In eerste instantie presenteerde ze een nacht programma, waarna ze via de avond eind 2013 op het tijdsslot 10-13 uur belande.

Voordat Pandora op Capital te horen was, werkte ze voor zusterstation Choice FM, de voorloper van Capital Xtra.

Wie Pandora gaat opvolgen bij Capital is nog niet bekendgemaakt.

Door de overstap naar Kiss hoeft Pandora voortaan nog maar één radioshow tegelijk te maken. Kiss zendt op FM en DAB namelijk één en hetzelfde programma uit. Op Capital was ze gelijktijdig op alle edities te horen middels “smart networking.” De playlist is op elke editie hetzelfde, alleen de spreeks wijzigen af. Dat wil zeggen dat luisteraars in Londen Pandora iets anders horen zeggen tussen de platen dan bijvoorbeeld luisteraars in Manchester. [Radiowereld.NL]