88-jarige man loopt stage bij ‘Coen & Sander Show’ bij Radio 538

[Update] De 88-jarige Bakker Tietema loopt volgende week dinsdag (28 juni) stage bij Radio 538 en werkt mee aan ‘De Coen en Sander Show’. De oudste stagiair van Nederland ondersteunt Coen en Sander waar nodig en vergadert mee, bedenkt items voor de show, regelt gasten, maakt het draaiboek en haalt koffie.

Sander Lantinga: “Ik zeg altijd maar zo: je bent nooit te oud om te leren. Bij grote Amerikaanse bedrijven als Google en Apple is het heel gebruikelijk om oudere stagiaires aan te nemen, dan kunnen wij in Nederland natuurlijk niet achterblijven.

Coen Swijnenberg: “Onze vaste redactie is een dag vrij, zodat Meneer Tietema ook echt de kans krijgt om veel zelf te doen en op te steken tijdens zijn snuffelstage. Maar ik denk ook dat wij echt veel kunnen leren van de oudere generatie.“ [Radiowereld.NL]