Search
Close this search box.

538-Deejay Wietze de Jager veilt auto voor het goede doel

Wietze de Jager veilt donderdagochtend zijn auto voor het goede doel. De Radio 538-deejay hoopt hiermee zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Run4Schools, dat buitenschoolse activiteiten voor kinderen in Zuid-Afrika organiseert.

538-Deejay Wietze de Jager veilt auto voor het goede doel“Ik ga m’n auto verkopen”, besloot De Jager, die momenteel tijdelijk de 538 Ochtendshow presenteert, vorige week al.

Het is echt een slurper, het is een diesel en zevenzitter, dus het kost me nogal wat per maand. Bijna 800 euro per maand. Dus daar ga ik op besparen.

De Jager rijdt in een zwarte Volvo XC90.

Maar de verkoop gaat iets anders dan hij had gepland. “Afgelopen vrijdag werd ik redelijk voor de bus gegooid door mijn overgewaardeerde collega Klaas van der Eerden. Die zei: ‘leuk auto veilen voor en goed doel’.” Ook Bas Smit kwam met dat idee.

En dus besloot De Jager zijn auto te veilen voor een goed doel. Een doel dat overigens niet geheel toevallig is gekomen.

“Volgend jaar ga ik, samen met mijn broer, een ultramarathon lopen in Kaapstad. Dat is gewoon voor mijn eigen prestatie. Toen dachten we ‘misschien kunnen we daarbij ook iets beteken voor een ander’. Toen kwamen we de stichting Run4Schools tegen. Zij zorgen voor buitenschoolse activiteiten daar zodat ze niet in aanraking komen met criminaliteit. Ik ga die auto veilen en de opbrengst gaat gewoon volledig naar Run4Schools.” [RadioWereld.NL]

Foto: Still 538