Radio 538 deejay Barry Paf op non-actief

[Update] Radio 538 deejay Barry Paf is op non-actief gesteld door de landelijke popzender. De deejay is al een tijdje niet meer in het weekend te horen op 538. Het zou gaan om de drugsverslaving van Barry. Zowel Radio 538 als Barry Paf wilde niet reageren op alle geruchten in de radiowereld.

Drugsverslaving
Albert Verlinde meldt in RTL Boulevard dat Barry wederom afwezig is vanwege een drugsverslaving. Twee jaar geleden was hij in Zuid-Afrika om af te kicken, en dit probleem zou nu weer opspelen.

Volgens de roddelkoning van Hilversum had Barry Paf diverse keren op het laatste moment een radioshow afgebeld. En daar zou het radiostation niet blij mee zijn geweest.

Op dit moment worden de radioprogramma’s van Barry Paf in het weekend tussen 15.00 en 18.00 uur en zijn dagelijke tv-programma ”Top 538′ op TV538 overgenomen door andere collega’s, waaronder Mark labrand. [Radiowereld.NL]