Skyradio en Radio Veronica snelst groeiende radiostations

Het gaat weer iets beter met de Skyradio Group, de luistercijfer laten in een jaar tijd in november-december een groei zien van bijna 15% in de doelgroep 20 tot 49 jaar. Skyradio en Radio Veronica groeien samen bovendien met 22% in de doelgroep 20 tot 34 jaar. Daarmee komt het totale marktaandeel uit op 17,7%. Zowel mannelijke als vrouwelijke luisteraars weten de stations te vinden.

CEO Skyradio Group Philip Alberdingk Thijm: “De feestmaand ligt alweer even achter ons maar hier in Naarden bouwen we vandaag gewoon weer een feestje.  Skyradio gaat ongelooflijk goed en mag zich commercieel marktleider noemen.

Om het nog mooier te maken is Sky wederom de zender met de meeste luisteraars van Nederland, ruim 3,6 miljoen! Ook Veronica laat een groei zien vs. vorig jaar, we gaan dus heel gezond 2013 in. Maar we zijn nog lang niet klaar!” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten