Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toine van Peperstraten vanaf maandag co-host op Radio 10

Toine van Peperstraten is vanaf maandag te horen als co-host van Tim Klijn in de ochtendshow ‘Tim In de Morgen’ op Radio 10. Hij vervangt Cobus Bosscha drie weken tijdens zijn vakantie. Daarnaast zal Toine in de zomer ook een aantal andere programma’s presenteren in het weekend van Radio 10.

Toine maakte eerder radioprogramma’s bij onder meer Radio Veronica, Radio 1 en Radio 2. Afgelopen vrijdag maakte hij al een testuitzending op Radio 10 tussen 21.00 en 24.00 uur. Komend weekend vervangt hij René Verkerk.

De grootste naamsbekendheid geniet Van Peperstraten als sportpresentator. Momenteel is hij ook in dienst van FOX Sports en is hij ook te zien bij het Champions League-voetbal op SBS6.

Toine van Peperstraten: “Ik ben een echt radiodier en heb het presenteren van radioprogramma’s altijd gecombineerd met televisiewerkzaamheden. Ik heb er dan ook erg veel zin in om dit weer op te pakken bij Radio 10. Een frisse zender met een positieve sfeer en lekkere muziek. Kortom: ik kan niet wachten om te beginnen.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten