Slam Mixmarathon in Ziggo Dome live op de radio

Slam heeft de complete line-up bekendgemaakt voor het feest op zaterdag 22 oktober in de Ziggo Dome: ‘AMF Presents Slam! Mixmarathon’. Dit is één van de negen AMF events die tijdens het Amsterdam Dance Event plaatsvinden. Slam zal alles ook live uitzenden op de radio van 22:00 van 05:00 uur.

Naast Steve Aoki, Nervo en Deorro bestaat de line-up in de Ziggo Dome uit Headhunterz, Don Diablo, Sander van Doorn, Mike Williams, FeestDJRuud, Kungs, Lucas & Steve, MC Iceman en The Juke.

“AMF is in vier jaar uitgegroeid tot het allergrootste en belangrijkste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event. In die jaren hebben wij uitsluitend gewerkt met de sterkste merken in de branche en daarbij mag Slam uiteraard niet ontbreken.”, aldus Allan Hardenberg van AMF.

Jonathan Kenemans, programmamanager Slam: “Iedere vrijdag hoor je bij Slam 24 uur lang de beste DJ-sets van ’s werelds grootste deejays en de supertalenten van nu in de mix. De ‘Slam MixMarathon‘ is in Nederland uitgegroeid tot een waanzinnig succes. We zijn er trots op dat we in samenwerking met AMF de beleving van Slam MixMarathon nog groter kunnen maken voor onze luisteraars.”

Dit jaar is ADE uitgebreid tot een 5-daags festival verdeeld over 3 locaties met 9 shows met optredens van de allergrootste DJ’s van de hele wereld. [Radiowereld.NL]