Winnaars met MedailleTaxi van 538 naar Holland House (filmpjes)

[Update] Zodra een Olympische sporter een medaille wint, brengt Viggo Waas hem of haar in de MedailleTaxi uit 1967 naar het Holland House waar de sporter ‘s avonds gehuldigd wordt. Viggo Waas stelt de sporters vragen die ingezonden zijn door luisteraars van Radio 538.

Bronzen medaillewinnares Anicka van Emden, winnende wielrenners Anna van der Breggen en Tom Dumoulin en het dames dubbelvier roeiteam zijn al in de De Olympische MedailleTaxi naar de huldiging gereden.

Bekijk hieronder de filmpjes van Viggo Waas en Peter Heerschop.

Viggo Waas: “De sporters hebben op de bank van de MedailleTaxi echt even de tijd om bij hun prestaties stil te staan. Het is ontzettend leuk om te doen, zo’n intiem moment vlak voor de sporters in het feestgedruis van de huldiging verdwijnen.

Daar ontstaan verhalen en momenten, waarin we onze medaillewinnaars op een hele nieuwe manier leren kennen.” [Radiowereld.NL]