Search
Close this search box.

BNR Nieuwsradio rijdt weer met Mobilitytruck door het land

BNR Nieuwsradio komt deze hele week live vanaf vanaf verschillende belangrijke knooppunten in Nederland. De BNR Mobilitytruck is weer van stal gehaald en presentatrice Petra Grijzen rijdt door het hele land tijdens de ‘BNR Mobilityweek’.

Maandag vindt de uitzending plaats vanaf het Shell tankstation ‘De Lucht West’, dinsdag staat de truck op Den Haag Centraal Station (13 sep), woensdag wordt uitgezonden bij de Mac Donalds in Joure (14 sep), donderdag is er een uitzending vanaf het Pontplein in Amsterdam Noord (15 sep) en de laatste uitzending op vrijdag is vanaf Schiphol bij aankomsthal 3 (16 sep).

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur BNR Nieuwsradio: “Al jarenlang organiseren wij deze week in september. Na de zomer komt het verkeer op de weg en het spoor weer echt op gang. Mobiliteit is een onderwerp waar iedereen mee te maken heeft.

Voor BNR is het een van de belangrijkste domeinen waar we aandacht aan besteden, omdat veel van onze luisteraars onderweg naar onze zender luisteren.”

BNR Mobilityweek
Petra Grijzen bespreekt samen met verslaggevers Martijn de Rijk en Jesse Pinsters belangrijk nieuws en reportages rondom het thema mobiliteit. Ook zijn er gasten uitgenodigd zoals Jos Nijhuis, directeur van Schiphol en Pier Eringa, directeur van ProRail. De verslaggevers nemen het elke dag met een ander vervoersmiddel tegen elkaar op. Hun race eindigt op Schiphol in aankomsthal 3. BNR luisteraars kunnen op elke locatie langskomen om de live radio-uitzending bij te wonen. [Radiowereld.NL]