Radio Veronica maakt nieuwe programmering bekend

Niek van der Bruggen , Jeroen Nieuwenhuize en Dennis Ruyer zijn vanaf januari 2017 in de nieuwe programmering van Radio Veronica te horen. In het nieuwe jaar zijn Niek van der Bruggen, Jeroen Nieuwenhuize, Dennis Ruyer en Tim Klijn maandag tot en met vrijdag te horen op Radio Veronica. Jeroen van Inkel en Martijn Muijs presenteren de programma’s in het weekend.

Veronica neemt afscheid van Bart van Leeuwen, Erik de ZwartKees Baars en Michael Blijleven. Half november maakte Radio.NL al bekend dat Rick van Velthuysen ook moest stoppen. Dat is vrijdag ook bevestigd door het landelijke radiostation. Tim Klijn komt het station ook vanaf januari versterken.

Opvallend is het verdwijnen van de ochtendshow van Jeroen van Inkel. Hij is voortaan alleen nog in het weekend te horen van 12 tot 16 uur. Van Inkel was twee jaar in de ochtend te horen.

Muziekformat
De muzikale focus van Radio Veronica verschuift van 80’s en 90’s muziek naar eigentijdse én tijdloze pop en rock hits. Om de nieuwe muziekprogrammering mogelijk te maken zal het muziekformat op Radio Veronica na vele jaren worden uitgebreid.

Dave Minneboo – directeur radio: ‘Met de komst van deze ervaren dj’s gaan we met het sterke merk Veronica een nieuw hoofdstuk in. Sinds oktober jl. vormen 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica samen één bedrijf. Deze stations vullen elkaar aan en zo kunnen we het Nederlandse publiek nog beter bedienen.

Dit biedt ook voor Radio Veronica een unieke kans, namelijk om nog meer aan haar eigen identiteit te werken met een unieke sound. Een fris geluid met eigentijdse én tijdloze ‘icons of pop’. Radio Veronica gaat een nieuwe fase in die goed aansluit bij de beoogde doelgroep. De zender gaat haar muzikale vleugels maximaal uitslaan, ook de pop en rock hits van nu worden onderdeel van de Radio Veronica playlist.’

Programma Radio Veronica vanaf 2 januari 2017
Maandag tot en met vrijdag:
06-10 uur Niek van der Bruggen
10-12 uur Jeroen Nieuwenhuize
12-16 uur Tim Klijn
16-19 uur Dennis Ruyer
19-22 uur Dennis Hoebee
22-02 uur Gert-Jan van Ackooij

Zaterdag en zondag:
08-12 uur Silvan Stoet
12-16 uur Jeroen van Inkel
16-20 uur Martijn Muijs
20-00 uur Jurjen Gofers

Jeroen Nieuwenhuize (10.00 tot 12.00 uur) en Dennis Ruyer (16.00 -19.00 uur) blijven respectievelijk de Top 40 en Dance Department presenteren op Radio 538. [Radiowereld.NL]