Dit waren de laatste woorden van Rick van Velthuysen op Veronica

Rick van Velthuysen heeft zaterdag zijn laatste programma op Radio Veronica gepresenteerd. De deejay heeft te horen gekregen dat er geen plek meer voor hem is op het nieuwe Veronica. “Het was mooi geweest. Tot zo ver en niet verder,” aldus Rick

Niek van der Bruggen, Tim Klijn, Jeroen Nieuwenhuize en Dennis Ruyer komen Radio Veronica vanaf maandag versterken en daarom moeten een aantal deejays weg bij de zender, waaronder dus Van Velthuysen.

Voor Van Velthuysen is het een raadsel waarom hij weg moet, zo liet hij onlangs weten via Facebook. De deejay was sinds 2008 op Radio Veronica te horen en presenteerde er programma’s als “WeekendRick” en “Rick in de Morgen.” In 2014 won hij met deze ochtendshow nog de Gouden Radioring voor beste programma.

Als afscheid belde Van Velthuysen met Marlous Löffelman, die jaren lang zijn sidekick was. Daarnaast bedankte hij iedereen met wie hij samengewerkt heeft. “Ik dank iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft, zowel in positieve als in negatieve zin. Dit was het. We vergeten 2016. Het was mooi geweest. Tot zo ver en niet verder. Dank je wel.” [Radiowereld.NL]