Search
Close this search box.

Nieuwe Album Top 750 op Radio Veronica

Radio Veronica gaat wederom een nieuwe Album Top 750 uitzenden. De lijst, voor het laatst te horen in september, wordt nu van maandag 27 maart tot en met vrijdag 7 april uitgezonden. Stemmen op de ‘Album Top 750’ kan nog tot en met woensdag 22 maart 19.00 uur.

Nieuwe Album Top 750 op Radio Veronica De lijst wordt twee weken lang uitgezonden van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 22.00 uur. De lijst wordt niet in de nacht herhaald.

De ontknoping is op vrijdag 7 april om 16.00 uur. Na 22.00 uur en in weekend is de reguliere programmering te horen.

De presentatie is in handen van de deejays die normaal ook overdag te horen zijn Radio Veronica.

Vorig jaar was ‘Thriller’ van Michael Jackson de grote favoriet bij luisteraars van Radio Veronica. Maar ook albums als ‘Ten’ van Pearl Jam, ’21’ van Adele, ‘The Joshua Tree’ van U2, ‘Hotel New York’ van Anouk en ‘Rivals’ van Kensington zijn weer grote kanshebbers. [Radiowereld.NL]