RTL Lounge Radio wordt Sky Radio Smooth Hits

RTL Lounge Radio, de soulzender van Nederland is verdwenen. Het laatste radiostation van RTL Nederland, is donderdag (9 maart) verder gegaan onder de naam ‘Sky Radio Smooth Hits’. De internetstream, die al jarenlang werd verzorgd door John de Mol’s Talpa Radio, is nu overgenomen met Sky Radio Smooth Hits.

RTL Lounge Radio wordt Sky Radio Smooth HitsRTL Lounge Radio startte in 2009 en zond voornamelijk nieuwe pop, soul, en jazzytracks uit.

De tv-zender ‘RTL Lounge’ blijft voorlopig wel bestaan.

RTL Lounge Radio was voornamelijk een non-stop radiostaion. Het enigste gepresenteerde programmaMartin2Music‘ werd wekelijks verzorgt door Martin Stoker.

Martin Stoker
Martin Stoker is voornamelijk bekend geworden als voice-over van tv-zenders zoals Sport7, RTL 5, Fox Kids, Jetix, RTL 7 maar ook bij veel radiostations, waaronder City FM Classic Rock en Wild FM Hitradio. Daarnaast is hij ook regelmatig te horen in televisie- en radioreclames.

Sky Radio Smooth Hits is ook te beluisteren via deze website. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten