Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mattie en Wietze in beeld bij Talpa Radio

De geruchten uit de radiowereld worden steeds sterker. Vandaag kwam de Telegraaf met het gerucht dat Mattie Valk (32) en Wietze de Jager (28) vertrekken naar Radio 538 of Sky Radio.

De deejays uit de ochtend van Qmusic waren namelijk afgelopen woensdag op bezoek bij Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica.

Onderhandelingstactiek
Mattie en Wietze kregen een rondleiding in het nieuwe pand van de radiostations in Hilversum. Volgens de krant willen de twee deejays hun posities bij Qmusic op deze manier verbeteren. Bij Qmusic hebben de twee deejays nu een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat ze, door hier midden op de dag openlijk rond te lopen, hun deal met Qmusic willen verbeteren”, stelt een ooggetuige tegenover Telegraaf.

Bij 538 is geen ruimte in de ochtend, daar zit Edwin Evers tot eind 2018. Radio 10 en Radio Veronica hebben recent de ochtendprogrammering vernieuwd. Het duo zou nu in beeld zijn voor een ochtendshow op Sky Radio.

Talpa: “Mattie en Wietze zijn hele goede radiomakers, zie ook hun staat van dienst. Talpa Radio zou deze talentvolle deejays graag op één van onze radiozenders willen programmeren. Ze hebben alleen op dit moment nog een overeenkomst met Qmusic.”

De deejays vieren vanaf maandag hun vijfjarig jubileum bij Q op een ludieke manier door 5 dagen lang letterlijk geboeid door het leven te gaan. [Radiowereld.NL]