Top 500 van het Foute Uur vanaf maandag op Qmusic

Qmusic staat vanaf maandag wederom een week lang in het teken van het ‘Foute Uur’. Qmusic heeft de afgelopen weken samen met hulp van luisteraars weer een nieuwe ‘Top 500 van het Foute Uur’ samengesteld. De lijst is van 19 tot en met 23 juni tussen 09.00 en 18.00 uur te horen op Qmusic. Na 18.00 uur volgt er dagelijks een herhaling naar de Top 500 van Het Foute Uur.

Top 500 van het Foute Uur vanaf maandag op Qmusic Tijdens de Top 500 van het Foute Uur schuiven iedere dag bekende artiesten aan in de ochtendshow. Te gast zijn Alain Clark, Krystl, Chef’Special, Maan en Miss Montreal. Van maandag tot en met vrijdag maken zij een eigen versie van hun favoriete “foute” hit.

Qmusic telt af naar de nummer 1: In 2005 is Qmusic gestart met de Foute 111. Dit jaar is het vijfde jaar dat we aftellen met 500 nummers. DJ Paul Elstak stond de afgelopen 2 edities op nummer 1 met “Rainbow in the Sky”. Grote vraag is: staat hij daar dit jaar weer? Er zijn genoeg kapers op de kust, zoals André Hazes Jr, Ali B en Captain Jack.”

Foute Party 2017
Qmusic maakt zich met de Top 500 van het Foute Uur klaar voor twee avonden van de Foute Party, op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni in de Brabanthallen. Dit jaar pakt het radiostation uit met de grootste line-up sinds de eerste editie, met Mental Theo, Jamai, Nakatomi, Rednex, Cascada, Ali B en Paul Elstak. De Foute Party is ook gratis te zien via het eventenkanaal van Ziggo op kanaal 999 (18.00-1.00 uur). Dit wordt niet live op de radio uitgezonden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten