Zoek
Sluit dit zoekvak.

Qmusic maakt videoserie over Stagiair Joe als volkszanger (filmpjes)

Joe Stam, ook bekend al Joe Stagiair van de Show, is ruim vier jaar iedere dag een vaste stem in de ochtendshow van ‘Mattie & Marieke’ op Qmusic. Nu gaat voor de inmiddels 29-jarige Joe een langgekoesterde wens in vervulling: hij krijgt bij zijn baas de kans om een carrière als volkszanger te starten en zijn eigen ‘hit’ op te nemen.

Foto: Ben Verveld / Qmusic

Donderdag (13 oktober) komt zijn eerste nummer ‘Ja Jij‘ uit. Hiermee hoopt hij in de Top 40 op Qmusic te belanden en uiteindelijk ook via Qmusic voor een zaal van 10.000 man op te treden. Ondertussen wordt zijn avontuur gevolgd voor een videoserie. Deze is te zien via YouTube.

Achter de schermen gaat Joe met zijn volkse stemgeluid al jarenlang los op het Nederlandstalige lied. Nu vonden zijn baas en zijn collega’s Mattie Valk en Marieke Elsinga het tijd dat hij zijn droom gaat najagen. En dus komt deze week zijn allereerste nummer ‘Ja Jij’ uit.

Dat nummer en de bijbehorende videoclip is te zien in de videoserie ‘Volkszanger Joe‘ van Qmusic waarin hij wordt gevolgd in zijn transformatie tot volksartiest. In de eerste aflevering krijgt Joe onder andere hulp van volkszanger René Karst, die hem helpt een nummer te schrijven. Ook vindt hij een platenlabel en krijgt Joe in aflevering twee adviezen van Frans Duijts. Elke maandag om 16.00 uur verschijnt een nieuwe aflevering en op donderdag 13 oktober komt ‘Ja Jij’ uit, exclusief in de ochtendshow. [RadioWereld.NL]