Search
Close this search box.

Luisteraar Qmusic wint 10.000 euro belastingvrij

Linde (21) uit Alkmaar is De Uitverkorene van Qmusic. Na een zoektocht van 15 dagen meldde zij zich zojuist bij de radiozender. Ze was vooraf als winnaar geselecteerd en ontvangt door haar telefoontje 10.000 euro belastingvrij.

Luisteraar Qmusic wint 10.000 euro belastingvrij Stephan Bouwman kreeg de 21-jarige Linde in zijn middagshow aan de telefoon en voerde haar gegevens in. Ze bleek De Uitverkorene te zijn: “Ik ga een mooie reis maken, ik denk naar Australië. Dat trekt me al heel lang.

Extra 1.000 euro
Door de naam van De Uitverkorene door te geven in de Qmusic app kon een extra bedrag van 1.000 euro belastingvrij gewonnen worden. In totaal hebben zeven mensen Linde als De Uitverkorene juist doorgegeven. Eén van die zeven personen ontvangt door loting de 1.000 euro.

De Uitverkorene
De Uitverkorene is een nieuwste radiospelletje van Qmusic, waarbij de winnaar al van tevoren vast stond. Qmusic heeft Linde geheel willekeurig geselecteerd uit alle Nederlanders. Door middel van hints op de radio werd langzamerhand steeds meer duidelijk over de identiteit van De Uitverkorene. Morgen ontvangen Mattie, Fien en Igmar Linde in de ochtendshow. [Radiowereld.NL]