Museum RockArt 31 augustus in het teken van de zeezenders

In Museum RockArt staat het weekend van 31 augustus dit jaar weer geheel in het teken van de zeezenders. 31 augustus staat in Nederland bekend als de “The Day the Music Died”. Roemruchte zeezenders waaronder Radio Veronica moesten toen, in 1974, hun uitzendingen stoppen.

Museum RockArt 31 augustus in het teken van de zeezenders Op vrijdag  31 augustus wordt in Museum RockArt stilgestaan bij deze dag. Een aantal oud-medewerkers van de zeezenders zullen dan aanwezig zijn.

Er zullen veel herinneringen worden opgehaald en de muziek wordt verzorgd vanaf de originele boordstudio van het zendschip de Norderney.

Op zaterdag  1 en zondag 2 september vindt in het Museum een Vinylmarkt plaats met op zondag wederom een live uitzending. Radio Extra Gold presenteert de Zeezender TOP 74 live vanuit het museum.

De presentatie van de lijst vindt live plaats vanuit de legendarische boordstudio van Veronica en met de muziek grotendeels van het originele vinyl van 12.00 tot 19.00 uur. De uitzending zal te beluisteren zijn op www.extragold.nl en www.192radio.nl en www.radioliveoranje.nl. [Radiowereld.NL]