Vlaanderen: Joe en Qmusic starten themakanalen via DAB+ (filmpje)

De Vlaamse commerciële radiostations Joe en Qmusic zijn maandag gestart met in totaal drie themakanalen via DAB+: Joe 70’s, Joe 80’s en Qmusic Non-stop. Tevens wordt de reguliere live ochtendshow van Joe uitgezonden op Joe 70’s en Joe 80’s maar dan met aangepaste muziek.

Vlaanderen: Joe en Qmusic starten themakanalen via DAB+ (filmpje) Sinds vorig jaar zijn Joe en Qmusic al via DAB+ te ontvangen in vrijwel heel Vlaanderen. Nu is de portfolio via digitale etherradio uitgebreid met drie radiostations, die uiteraard ook via internet te ontvangen zijn.

Qmusic Non-stop
Zo kunnen luisteraars van Qmusic die liever geen deejays horen afstemmen op Qmusic Non-stop. Dezelfde muziek als op het hoofdstation, maar dan zonder geklets. In ons land is Qmusic Non-stop al enige jaren via digitale etherradio te ontvangen.

Lees verder in het DAB Dossier op Radio.NL