Column Patrick Kicken: Kavelswitch

Het woord van het jaar voor 2019 is wat mij betreft al bekend. En dat woord is ‘kavelswitch’. Al jaren horen we het woord rondgonzen in radioland. Radio Veronica zou een hippe alternatieve zender worden met de nieuwste ontdekkingen op gitaargebied en zou daarvoor de frequenties van Radio 10 nodig hebben, want geen gekke oude muziekclausule op de 88.1.

De plannen lagen al op tafel. Het zou een kwestie van tijd zijn voordat de kavelswitch (daar hebben we dat magische woord weer) een feit zou zijn.

Het is nu bijna 2019 en iedereen bij de hut van Ome John zit nog gewoon op dezelfde frequenties uit te zenden. Maar er is hoop voor de kavelswitchfans! Wat dacht je van dit scenario: Radio 10 gaat inderdaad de frequenties ruilen. Maar niet met Radio Veronica.

Lees hier de complete column

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email