Search
Close this search box.

Rick Romijn nieuwe Music Director van Radio Veronica

[Update] Rick Romijn is sinds kort de nieuwe Music Director van Radio Veronica. Rick Romijn is samen met Niels van Baarlen en Jelte van der Goot tot het einde van het jaar sidekick bij het programma ‘Evers Staat Op’ van Edwin Evers op Radio 538.

De 55-jarige Rick Romijn verzorgt al 18 jaar de muziekkeuze tussen 06 en 12 uur op Radio 538. Daarnaast stelt hij ook de muziek samen voor de nacht van Radio 10 en samen met Gerard Ekdom de ochtend van Radio 10.

Sinds kort is het muziekformat van Radio Veronica weer aangepast. Er is wat meer variatie gekomen en de strategie met meer nieuwe muziek (minder dan 5 jaar oud), die vorig jaar zomer werd ingezet, weer grotendeels losgelaten.

Vanaf maandag 7 januari is Rick Romijn ook te horen in de nieuwe middagshow van Radio Veronica. Dan presenteert Wilfred Genee iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 uur ‘Veronica Inside’. Rick Romijn en Niels van Baarlen schuiven dan aan als sidekicks. [Radiowereld.NL]