Search
Close this search box.

Versterking in het weekend voor Nostalgie Vlaanderen

De commerciële radiozender Nostalgie in Vlaanderen versterkt in het nieuwe jaar haar weekendprogrammering. Hiervoor heeft het station ex-Joe ochtenddeejay Bjorn Verhoeven aangetrokken. Daarnaast maakt Evy Gruyaert haar comeback op de radio.

Versterking in het weekend voor Nostalgie Vlaanderen Gruyaert was tot 7 jaar geleden op MNM en voorganger Donna te horen. Begin dit jaar was ze tijdelijk te horen Nostalgie en toen begon het radiobloed weer te stromen.

Vanaf januari 2019 gaat ze daarom op Nostalgie op zaterdagochtend het programma “40 Something” tussen 10 en 12 uur presenteren.

Bjorn Verhoeven krijgt en vrijdag- en zaterdagavond een programma op Nostalgie. Hij was de afgelopen 20 jaar werkzaam bij Joe en zusterstation Qmusic. Begin 2018 vertrok hij daar. “Maar na negen maanden merkte ik dat ik de studio echt wel miste. Ik ben dan ook heel blij om opnieuw luisteraars te entertainen”, aldus Verhoeven.

Een andere wijziging die heeft plaatsgevonden is de terugkeer van Dominque Crommen. Na een half jaar afwezigheid neemt hij elke maandag tot en met donderdag tussen 19 en 22 uur weer plaats achter de microfoon voor “Stereo Shuffle.” [Radiowereld.NL]