Meer veranderingen in de programmering van Qmusic

[Update] Qmusic heeft meer veranderingen in de programmering doorgevoerd. Zo is Martijn Kolkman de komende tijd ook op zondagmiddag te horen op de landelijke radiozender en is weekenddeejay Hila Noorzai nu ook in de nacht te horen.

Meer veranderingen in de programmering van Qmusic Begin deze week meldde Radio.NL al dat vroege ochtenddeejay Gido Kuin na ruim een jaar weg is bij Qmusic.

Voortaan is elke werkdag tussen 5 en 6 uur Bas van Nimwegen te horen met het beste van Mattie & Marieke van de voorgaande dag.

Maar er is meer veranderd. Zo is Joep Roelofsen voortaan alleen nog op zaterdagmiddag tussen 15 en 18 uur te horen op Q. De zondagmiddag wordt nu ingevuld door Martijn Kolkman.

Hila Noorzaai, die elke vrijdag- tot en met zondagavond met Joost Swinkels presenteert, is nu elke maandagnacht solo te horen.

Nadine Roos
Overigens is Gido Kuin niet de enige naam die vertrokken is bij Q. Ook Nadine Roos is met stille trom vetrokken. Roos werd in 2018 uitgeroepen tot winnaar van het Q-College, het opleidingstraject van de radiozender. In tegenstelling tot eerdere winnaars is ze echter nauwelijks op de zender te horen geweest.

Sinds begin dit jaar is Roos elke zondagmiddag tussen 13 en 16 uur op Slam te horen. Komende week is ze als invaller elke avond tussen 22 uur en middernacht te horen. [Radiowereld.NL]